Geocache.fi keskustelupalstalla ja sosiaalisessa mediassa julkistettiin tänään tulevan kesän Mega eventin pitopaikasta ja muistakin suunnitelmista infoa.

tässä suora lainaus geocache.fi:n keskustelusta:


MEGA 2014 - Tapahtumapaikka

Amazing Geocaching –tapahtuman kuvaus & nettisivut julkistetaan mahdollisimman pian tammikuun alkupuolella. Koska itse tapahtumapaikka kuitenkin luvattiin julkistaa joulukuun 2013 aikana, niin tässä se viimein tulee:

Amazing Geocaching Mega-tapahtuma järjestetään 11.-13.7.2014 aikalailla keskellä Suomea, Jämsässä, Himoksen lomakeskuksessa. Himoksen Länsirinteen alapuolinen tapahtumakenttä sekä tapahtumia varten rajattava leirintäalue ovat kokonaisuudessaan geokansan omassa käytössä. Tälle alueelle rakennetaan talkoovoimin perjantaina 11.7. sekä oma majoitusalue, messualue tapahtumatelttoineen, nuotiopaikat ja muut mukavan illanvieton mahdollistavat rakenteet sekä Amazing Geocaching –kilpailun lähtö ja maali.

Kaikki Megan aikainen aktiviteetti siis tapahtuu samalla tapahtumakentällä sekä Himoksen upeissa maisemissa, jotka alkavat aivan tapahtuma-alueemme reunalta!


Itse tapahtumapaikalla on sähköllä varustettuja karavaanaripaikkoja tarvittaessa 100 kpl ja telttoja omalle, aidatulle alueellemme saa pystyttää juuri niin paljon kuin sielu sietää (paikat varattava kuitenkin pääasiassa ennakkoon). Lisäksi Himoksen alueelta löytyy runsaasti mökkejä ja hotellihuoneita myös kävelymatkan päästä tapahtumapaikalta.

Itse tapahtumapaikan meille tarjoaa HimosLomat, joka mahdollistaa alueelle mm. sähköt, bajamajat, tapahtumateltat, omat nuotiopaikat puineen, jätehuollon, astioiden tiskauspisteen, suihkukontit ym. rakenteet ja tekniikan. Lisäksi HimosLomat tuovat paikalle ruokayrittäjän. Tämän lisäksi toivotamme itse monenmoiset tapahtuman luonteeseen sopivat geo- ja retkeilykauppiaat paikalle. Kauppiaspaikkojen hintana on ennalta sovittava määrä tuotelahjoituksia, jotka ohjataan suoraan Amazing Geocaching –kilpailun palkinnoiksi – muutoin tapahtuma on myös kauppiaille ilmainen.

Me taas keskitymme järjestämään upean, omanlaisen geotapahtuman, joka alkaa 11.7. tapahtuma-alueen rakentamisella sekä yleisellä illanvietolla, huipentuu 12.7. suureen ja mahtavaan Amazing Geocaching –seikkailuun Himoksen upeassa luonnossa yhdessä monien yhdistysten ja yrittäjien kanssa - sekä päättyy sunnuntaina 13.7. CITO:on. Itse Mega-tapahtuma järjestetään virallisesti vain lauantaina 12.7., mutta kaikenmoista, mukavaa yhdessäoloa on alueella koko viikonlopun ajan. Tapahtuman tarkka ohjelma sekä kisaohjeet julkistetaan tammikuun aikana.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen kaikkine aktiviteetteineen!

Talkoolaiset, kauppiaat ja kaikenmoiset kyselijät voivat laittaa halutessaan mailia tulemaan osoitteeseen: [email protected] / Gnutcha&Joorz

Lisätietoja paikasta: http://www.himos.fi/ sekä http://www.himoslomat.fi/

Esimerkkejä etäisyyksistä tapahtumapaikalle:

Jämsä 8 km
Jyväskylä 55 km
Tampere 95 km
Helsinki 220 km
Turku 250 km
Vaasa 280 km
Oulu 395 km

Erityisesti toivomme, että tulijat alkaisivat varaamaan majoituksiaan HimosLomien kautta, sillä Himoksen toisella laidalla järjestetään samaan aikaan toinen tapahtuma, joten etenkin mökki- ja hotellivaraukset kannattaa hoitaa ajoissa! (Lisätietoja majoituksista ja saamastamme majoitustarjouksessa omassa viestiketjussaan)

Siispä tervetuloa Megailemaan kanssamme Himokselle!

Toivottelevat,
Gnutcha&Joorz